Fixardag 10:e Februari

Hänger du ofta på CRF och bygger? Eller bara litegrann? Oavsett vad så behöver vi dig!

Som du förhoppningsvis vet så är CRF en ideell förening. Det innebär att vi behöver all hjälp vi kan få för att hålla vårt underbara makerspace i gott skick! Den 10:e februari kommer vi därför att anordna en fixardag där vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kan komma och hjälpa till. Det är ett utmärkt tillfälle att dra sitt strå till stacken och samtidigt uppleva gött häng!

Vi samlas vid 13 och delar upp oss efter det som behöver göras. Det kommer bland annat bli burkpantning, klassisk städning och uppmärkning/sortering av komponenter samt arbete i verkstaden och med 3d-skrivarna. Vi kör till 19 och under eftermiddagen bjuds det på kaffe, smörgås och fika till de som hjälper till.

Har du en idé eller något som du tycker behöver göras? Hör av dig!

Spana in eventet på Facebook så ses vi där!

Jul-workshop

Lördagen den 22/12 klockan 13-17 blir det julpysselhäng på CRF. Workshopen utgår från ett färdigt kit som vi kommer bygga ihop. Kittet finnas att köpa till självkostnadspris på 120:-

Workshopen riktar sig till dig som vill lära dig att löda på hobbynivå, du behöver ej ha tidigare erfarenhet, samt till dig som vill träffa och hänga med andra teknikintresserade och du som är nyfiken på makerspaces och CRF.

Till skillnad från tidigare är det drop-in som nu gäller, passa på att fixa en trevlig julklapp samtidigt som ni lär er en ny förmåga!