Actions

Difference between revisions of "Cura"

From Chalmers Robotics

(Created page with "Cura är en annan open-source-mjukvara som är väldigt väl använd (Ultimaker står bakom Cura). Det finns till alla stora OS. Det påminner väldigt mycket om Slic3r och ge...")
 
m
Line 1: Line 1:
Cura är en annan open-source-mjukvara som är väldigt väl använd (Ultimaker står bakom Cura). Det finns till alla stora OS. Det påminner väldigt mycket om Slic3r och ger ungefär lika bra resultat. Inställningsmöjligheterna är ungefär samma som Slic3r, om inte mer.
+
[https://ultimaker.com/en/products/cura-software Cura] är en open-source-mjukvara som är väldigt väl använd (Ultimaker står bakom Cura). Det finns till alla stora OS. Det påminner väldigt mycket om Slic3r och ger ungefär lika bra resultat. Inställningsmöjligheterna är ungefär samma som Slic3r, om inte mer.

Revision as of 06:46, 3 August 2017

Cura är en open-source-mjukvara som är väldigt väl använd (Ultimaker står bakom Cura). Det finns till alla stora OS. Det påminner väldigt mycket om Slic3r och ger ungefär lika bra resultat. Inställningsmöjligheterna är ungefär samma som Slic3r, om inte mer.