Actions

Difference between revisions of "Cura"

From Chalmers Robotics

m
Line 1: Line 1:
[https://ultimaker.com/en/products/cura-software Cura] är ett open-source [[Slicer-program]] som är väldigt väl använd (Ultimaker står bakom Cura). Det finns till alla stora OS. Det påminner väldigt mycket om Slic3r och ger ungefär lika bra resultat. Inställningsmöjligheterna är ungefär samma som Slic3r, om inte mer.
+
[https://ultimaker.com/en/products/cura-software Cura] är ett open-source [[slicer-program]]. Det är ursprungligen utvecklat av företaget [https://ultimaker.com/ Ultimaker] som en slicer till deras [[3D-skrivare]], men fungerar minst lika bra till nästan alla andra skrivare som finns på marknaden. Det är idag (2017) ett av de mest populära programmen för detta ändamål och det stöds av alla stora operativsystem.

Revision as of 12:05, 4 August 2017

Cura är ett open-source slicer-program. Det är ursprungligen utvecklat av företaget Ultimaker som en slicer till deras 3D-skrivare, men fungerar minst lika bra till nästan alla andra skrivare som finns på marknaden. Det är idag (2017) ett av de mest populära programmen för detta ändamål och det stöds av alla stora operativsystem.