Actions

File

Main start.zip

From Chalmers Robotics

Revision as of 07:41, 7 May 2014 by Sterna (talk | contribs) (I denna fil finns lite exempelkod för hur man får igång startmodulkod till IntroARM. Den är inte riktigt korrekt ännu och sparar inte startkommandot, så roboten måste programmeras varje gång med fjärrkontrollen. StartmoduleState signaleras via...)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Main_start.zip(file size: 4 KB, MIME type: application/zip)
Warning: This file type may contain malicious code. By executing it, your system may be compromised.

I denna fil finns lite exempelkod för hur man får igång startmodulkod till IntroARM. Den är inte riktigt korrekt ännu och sparar inte startkommandot, så roboten måste programmeras varje gång med fjärrkontrollen. StartmoduleState signaleras via LED2, så använd inte denna till någonting annat (eller löd på en extra LED på någon pinne som inte används). Det finns även ett simpelt sumoprogram.

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeDimensionsUserComment
current07:41, 7 May 2014 (4 KB)Sterna (talk | contribs)I denna fil finns lite exempelkod för hur man får igång startmodulkod till IntroARM. Den är inte riktigt korrekt ännu och sparar inte startkommandot, så roboten måste programmeras varje gång med fjärrkontrollen. StartmoduleState signaleras via...
  • You cannot overwrite this file.

The following page links to this file: